Hjälpcenter

Logga in för att få åtkomst till hela hjälpcentret

Hur du återställer ditt lösenord i Adviseras Hjälpcenter

Jacob Böös
Jacob Böös
  • Uppdaterad

 

Att återställa ditt lösenord är enkelt och säkert i vårt hjälpcenter. Det ger dig inte bara tillgång till ditt konto och våra tjänster, utan säkerställer även att din information förblir skyddad.

Steg 1: Besök inloggningssidan

För att börja processen, navigera till support.advisera.se och klicka på "Logga in" som finns i det övre högra hörnet. Detta tar dig till inloggningssidan.

Skärmavbild 2024-01-24 kl. 08.13.10.png

Steg 2: Välj att återställa lösenord

Under inloggningsfältet på inloggningssidan hittar du en länk märkt "Har du glömt lösenordet?". Klicka på denna länk för att påbörja processen att återställa ditt lösenord.

mceclip0.png

Steg 3: Ange din e-postadress

Du kommer att omdirigeras till en sida där du ombeds ange din e-postadress som är kopplad till ditt konto. Fyll i din e-postadress i det angivna fältet och klicka på "Skicka".

Steg 4: Kontrollera din inkorg

Efter att ha angivit din e-postadress och bekräftat, kommer ett e-postmeddelande att skickas till dig med en länk för lösenordsåterställning. Kontrollera din inkorg (inklusive skräppostmappen) för att hitta detta mail.

Steg 5: Återställ ditt lösenord

Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken för lösenordsåterställning. Du kommer att tas till en sida där du kan ange ett nytt lösenord. Det nya lösenordet måste vara mellan 5 och 128 tecken långt och får inte vara detsamma som din e-postadress.

Ditt lösenord har nu ändrats, och du kan logga in med det nya lösenordet.

 

Problem med att återställa ditt lösenord?

Om du stöter på några problem under processen eller inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning, tveka inte att kontakta vår support. Vi är här för att hjälpa dig att få tillgång till ditt konto igen.

Var denna artikel till hjälp?

Kundnöjdhet i fokus: De senaste 100 ärendena i siffror!

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.