Hjälpcenter

Logga in för att få åtkomst till hela hjälpcentret

Ladda upp din unika röstbrevlåda i Telavox Softphone

Amanda Östlund
Amanda Östlund
  • Uppdaterad

 

Har du någonsin önskat att du kunde skapa ditt eget personliga röstmeddelande för de stunder när du inte kan svara i telefon? Det kan vara under ett långvarigt möte, under resa eller helt enkelt när du vill ge dina kontakter en personlig touch när du inte är tillgänglig. Att skapa ditt eget anpassade röstmeddelande är enkelt och ger dig möjlighet att kommunicera på ett sätt som är unikt för dig. Följ bara de enkla stegen nedan för att skapa och spela in ditt eget meddelande.

 

För att påbörja processen, vänligen inled genom att navigera till inställningssektionen och därefter välja alternativet för röstbrevlåda som finns beläget i den vänstra sidokolumnen.

 

bild 1.jpg

Efter att du har klickat in till inställningssektionen kommer du att se att det finns möjlighet att välja alternativet "Mina ljud".

 

Bild 2.jpg

Sista steget är att ladda upp ett ljud du spelat in, alternativt ringer du 133 och väljer val 9, så kan du spela in direkt i mobilen.

bild 3.jpg

Om du behöver mer hjälp, eller om du har fler frågor så är du välkommen att ringa in till oss på supporten på nummer 040-22 22 00 eller kontakta oss här!

Relaterad till

Var denna artikel till hjälp?

Kundnöjdhet i fokus: De senaste 100 ärendena i siffror!

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.